Описівенту

«Розробка і проведення соціально-психологічних та бізнес тренінгів: теорія й практика»
Авторський курс Ірини Матійків

Чи хочете навчитися проводити власні тренінги так, щоб майбутні учасники прагнули потрапити до вас ще й ще, а замовники ставали постійними клієнтами? Тоді запрошуємо Вас на навчально-практичний курс «Розробка і проведення соціально-психологічних та бізнес тренінгів: теорія й практика» (на базі Львівського навчально-наукового центру професійної освіти НПУ імені М. П. Драгоманова)

Ви зможете: ознайомитися з теорією тренінгової діяльності; оволодіти дієвими методами, техніками, інструментами роботи тренера; здобути навички створювати тренінги та проводити їх професійно. Ви отримаєте унікальну систему конструювання власних тренінгів під реальні завдання замовника!

ЩО БУДЕ РЕЗУЛЬТАТОМ НАВЧАННЯ?
 Вже в перший місяць навчання Ви ознайомитеся з архітектурою тренінгу і оволодієте основними інструментами тренінгової роботи та почнете проводити окремі вправи з «живою аудиторією».
 Ви освоїте, спробуєте на практиці та візьмете в скарбничку досвіду сучасні і найефективніші техніки розробки та проведення тренінгів.
 Ви прокачаєте свої сфери життя, вдосконалите професійні та особистісні якості: системне тренерське мислення, творчість, спонтанність та імпровізацію, впевненість у собі, харизму, ораторські уміння, тайм-менеджмент та ін., будете наснажувати своїх клієнтів особистим прикладом.
 Ви зрозумієте, що створити тренінг достатньо легко за допомогою «Конструктора тренінгу» і чіткої системи складання тренінгової програми ніби з окремих кубиків. Продукт навчального курсу: розроблений і проведений Вами тренінг безпосередньо в процесі навчання.
 Після успішного проходження навчально-практичного курсу та виконання сертифікаційних умов програми Ви отримаєте сертифікат тренера соціально-психологічних і бізнес тренінгів, що підтверджуватиме Вашу компетентність, а також можливості проведення тренінгів на базі Львівського навчально-наукового центру та участі у супервізійних групах.

УМОВИ СЕРТИФІКАЦІЇ: участь у всіх модулях та тренерських студіях, виконання домашніх завдань у повному обсязі, розробка та оформлення «Авторського тренінгу» (тривалість 4 год.), участь у командному тренінгу з реальною аудиторією («Жива практика»), супервізія (зворотний зв’язок щодо якості проведення тренінгових вправ), захист сертифікаційної роботи.

Авторський курс проводиться досвідченими тренерами-практиками відповідно до сучасних міжнародних стандартів навчання дорослих з використанням новітньої інформації та авторських напрацювань.

ТРЕНЕРИ:

Ірина Матійків – кандидат психологічних наук, танцетерапевт, сертифікований тренер бізнес- та соціально-психологічних тренінгів, спеціаліст з метафоричних асоціативних карт (МАК), ведуча психологічних ігор, керівник тренінгового центру структурного підрозділу «Львівський навчально-науковий центр професійної освіти» НПУ імені М.П.Драгоманова.

Надія Медвідь – кандидат психологічних наук, викладач кафедри педагогіки і соціального управління Національного університету «Львівська політехніка», сертифікований тренер, консультант у методі «Позитивна психотерапія», спеціаліст з метафоричних асоціативних карт (МАК), ведуча трансформаційних психологічних ігор.

ПРОГРАМА КУРСУ

Модуль І. «Знаю, вмію, роблю та отримую!» Архітектура тренінгу та технології тренінгової роботи. Про структуру тренінгу, технології тренінгової роботи; ролі, функції та компетенції тренера, організацію тренінгового простору. Що потрібно знати й вміти тренеру, аби перетворити навчання учасників тренінгу в захоплюючу подорож з результатом, який перевищує їхні сподівання? Практикум застосування тренінгових вправ.

Модуль ІІ. «Бачу ціль… Створення авторського тренінгу». Авторський тренінг: розробка та підготовка до проведення. На цьому модулі ви отримаєте ефективні інструменти для розробки власного тренінгу, а також рекомендації щодо оформлення анотації, програми тренінгу, роздатків та розроблення презентації. Створення тренінгу стане для Вас грою в конструктор з повним розумінням того, що і як в ньому працює і які процеси запускає. Також навчитеся використовувати потенціал коучингових технологій, метафоричних карт, ментальних карт для розробки власних тренінгів та самовдосконалення. Практикум розробки і оформлення власного тренінгу.

Модуль ІІІ. «Є контакт…». Основи спілкування і управління групою. Шукатимемо відповіді на важливі запитання: «Як створити «простір радості», завоювати довіру аудиторії?», «Які існують техніки налагодження і підтримки контакту: тренер – учасник, тренер – група, учасник – учасник?», «Як надавати зворотний зв'язок високої якості?», «Складні та конфліктні ситуації: як їх уникнути або вміло вирішити?» та ін. Відпрацювання навичок в рольових іграх.

Модуль ІV. «Я – є…». Тренер: особистість, харизма та індивідуальний стиль. Цей модуль присвячений особистісному зростанню тренера. Адже особистість тренера, його харизма є інструментом роботи на тренінгу. Емоційний інтелект, ораторська майстерність, «магнетизм», впевненість тренера, його руховий репертуар, енергія, підтримка ресурсного стану та ін. Управління собою: практикум.

ДАТА, ЧАС, ЛОКАЦІЯ:
Навчально-практичні модулі: 31 січня–01 лютого, 21–22 лютого, 13–14 березня, 03–04 квітня. Формат: п’ятниця (16.00 – 20.00), субота (11.00 – 18.00).
Тренерські студії: 08 лютого, 29 лютого, 21 березня, 11 квітня. Формат: субота (11.00 – 15.00).
Підготовка до командного тренінгу: 05 травня (11.00 – 16.00)
Сертифікація: 06 травня (11.00 – 18.00)

Місце навчання: м. Львів, вул. Кривоноса, 10, Львівський навчально-науковий центр професійної освіти.

ВАРТІСТЬ ТА УМОВИ ОПЛАТИ:
Варіанти оплати: помодульна або за весь курс. При оплаті за весь курс отримуєте подарунок – «психологічний інструментарій тренера» на вибір – колода з психологічними техніками «Управляю собою», колода МАК «Танець життя» або колода «Арифметика емоцій».
Повна вартість навчально-практичного курсу з сертифікацією (навчально-практичні модулі, тренерські студії, роздаткові матеріали та кава-брейк, супровід в процесі розробки авторського тренінгу, підготовка та участь у командному тренінгу як «жива практика», супервізія тренерської роботи, сертифікація)

Дізнатися більше сховати

Хто йде?

Всі відвідувачі
З Lviv
Друзі
Друзі(?)
Щоб побачити своїх друзів на заході, увійдіть через Facebook

Моїзустрічі

Завантажуйте мобільний додаток 2Event

Для організаторів та відвідувачів івентів:
  • Афіша подій та квитки онлайн
  • Список усіх відвідувачів
  • Знайомства та призначення зустрічей
  • Пошук попутників і співмешканців

Organizerinfo

2
івентів
2
відвідувачів
Переглянути сайт
Поділитись подією

Або надішліть запрошення своїм друзям.

Надіслати
Location
Appointment
Meeting place:
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
Date:
Date:
Comment:

Підписатися на знижки і анонси

Місто, яке мене цікавить

  • Lviv
  • Kharkiv
  • Dnipro
  • Odesa
  • Kyiv
  • Lviv
  • Kharkiv
  • Dnipro
  • Odesa
  • Kyiv

Категорії

Chat
Aleksandra Mironova
Odessa
online
Aleksandra
22:16
Hey. Do you want to go with me to the speech of Architects?
Aleksandra
22:17
Hey. Yes of course. This is my favorite band. just tell me a little about yourself first
Aleksandra
22:18
ok)) give me a minute...
Aleksandra is typing . . .
У вас вже є квиток на цю подію?

Перед тим як створити план поїздки та переглядати доступний транспорт, будь ласка, придбайте квиток на подію

Я буду на цій події Купити квиток
Вхід
Новий користувач? Зареєструватись
Зареєструватись
Читати
Якщо у вас вже є акаунт на 2Event - будь ласка, залогіньтесь. Вхід
Скинути пароль
Create password
Майбутня функція
Ця функція з'явиться найближчим часом.
На головну
Вітаємо
Ви успішно підписались на анонси та знижки від 2event. Приєднуйтесь до нас і в соц. мережах
Error
Wrong email
На головну
Виберіть місто
Виберіть країну
Add to Gallery